86 12 60 47  |  post@jsf.dk

IT salg & service til både private og erhverv

 

Fjernsupport  |  Telefonisk support

Personligt fremmøde

Kontakt os i dag

PC/MAC Service

Support  |  reparation

Kontakt os i dag

Gratis tilbud på reparation og fejlfinding

Kontakt os i dag

Support & Service

Hos JSF IT Partner tilbyder vi IT-support og fejludbedring af IT-installationer til fair priser og er klar til udrykning med det samme.

Produkter

Vi tilbyder både salg af nye og brugte maskiner, samt udlejning af IT-udstyr til både private og erhverv.

Kontakt os

Du er altid velkommen til enten at ringe eller skrive til os, hvis du har en forespørgsel eller har nogle spørgsmål.

Nyheder/Info:

IT-service til private og erhverv i Aarhus

Har du eller din virksomhed brug for kvalificeret rådgivning, support eller service inden for IT, så står vi hos JSF klar til at hjælpe jer. Siden 1992 har vi løst IT-problemer og -opgaver på alle niveauer for både private og virksomheder i Aarhus og Østjylland, og vi har derfor oparbejdet en stor IT-kompetence og knowhow. Med vores erfaring kan vi seriøst og professionelt indgå i et samarbejde med vores kunder, og sammen finder vi en stabil og sikker IT-løsning til en rimelig pris. 

Vi kan blandt andet tilbyde professionel rådgivning, når det drejer sig om:

  • Valg af IT-løsninger/strategier inkl. behovsanalyser samt være sparringspartner.
  • Salg/installation/support af PC’er, udstyr, tilbehør, programmer, samt udlejning.
  • Opbygning af lokale netværk (LAN) & bredbånd med evt. trådløse forbindelser.
  • IT-problemløsning, inkl. fejludbedring/reparation af hardware og/eller software.
  • Datasikkerhed inkl. viruskontrol/-forebyggelse, backup, sikkerhedsanalyser mv.

Sikr virksomheden mod IT-problemer

Når du vælger en professionel IT-partner til at stå for service og support inden for IT-opgaver, sparer du virksomheden for både tid og frustrationer over pludselige IT-nedbrud, virus, server- eller netværksproblemer eller andre IT-udfordringer. Vi løser de eventuelle problemer hurtigt over enten fjernsupport, telefonisk support eller personligt fremmøde, så I hurtigst muligt kan komme videre med arbejdet.

 

Service i højsædet

Gode kunder skal have gode leverandører. Vores målsætning er at give vores kunder en god service, stabile, driftsikre og sikre kvalitetsløsninger samt den bedste support. Det er utroligt vigtigt for os, at du oplever kvaliteten af vores arbejde, vores produkter og ydelser, og at du hos os får det, du har behov for. På den måde bliver du forhåbentlig tilfreds, så vi mødes igen.

Salg og service af computere

Hos JSF IT Partner er vi autoriseret forhandler af blandt andet Hewelett Packard, IBM, Lenovo, Brother og Toshiba.

 

Vi sørger for installation, opstilling og fejlfinding, og vi håndterer også gerne mod et mindre gebyr garanti-reparationer af produkter, der ikke er købt hos os. De fleste sager udføres på 1-2 dage.

 

Vi tilbyder ikke reparation af Iphones, Ipads og smartphones udover skift af batterier, men formidler gerne. Hvis vi mod forventning ikke besidder de IT-kompetencer, som du har brug for, kan vi ligeledes skaffe dem gennem vores netværk og samarbejdspartnere. 


Gratis tilbud på reparation og fejlfinding

Ønsker du eller din virksomhed et tilbud på reparation og fejlfinding, tilbyder vi et gratis og uforpligtende tilbud. Kontakt os blot med jeres behov og forventninger, så finder vi sammen en løsning, der passer jer.